1. elektrische tandeborstels
  2. Oral-B iO Series 6N Duo Pack Wit + Roze.

Oral-B iO Series 6N Duo Pack Wit + Roze.

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80375671 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80375671 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80375671
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80375671
Poetstechniek tandenborstel
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Via applicatie
Type poetsstanden Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80375671

Met de Oral-B iO Series 6N Duo Pack Wit + Roze kun je samen met je partner, huisgenoot of familielid je tanden poetsen. Beide tandenborstels zijn voorzien van 5 poetsstanden, zodat je jouw gebit perfect kunt verzorgen. Kies bijvoorbeeld voor de stand voor witte tanden als je je gebit extra laat stralen. Heb je last van ontstoken tandvlees? Dan is de gevoelige stand aan te raden. Met de poetsdruksensor krijg je feedback op de kwaliteit van je poetsbeurt. Door middel van lichtsignalen, een interactief display en de applicatie weet je precies hoe je je tanden het beste kunt verzorgen. Om je tandenborstel gemakkelijk mee te nemen op reis, is er een handige reisetui bijgeleverd. Zo kun je altijd en overal je tanden en tandvlees gezond houden. Let op: de Oral-B iO tandenborstels werken alleen met de Oral-B iO opzetborstels. Met de Oral-B iO Series 6N Duo Pack Wit + Roze krijg je de garantie op een goede poetsbeurt. De 5 verschillende poetsstanden zorgen ervoor dat je je gebit optimaal kunt verzorgen. Met de poetsdruksensor en de interactieve applicatie krijg je feedback op je poetsbeurt.

Pluspunten
  • Door de extra tandenborstel, kun je gezellig samen je tanden poetsen. Op de mondkaart in de app, zie je precies welke tanden je goed poetst of juist beter kunt poetsen. Op het interactieve display, kun je in één oogopslag je gekozen poetsstand, oplaadduur en feedback op je poetsgedrag zien.

Minpunten
  • Je krijgt maar één oplaadstation, waardoor je om de beurt de tandenborstels oplaadt

    .

    De tandenborstels hebben minder poetsstanden dan de Oral-B iO 9n en 8n.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80375671

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80375671 heeft Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Oral-B 80375671 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80375671 heeft een techniek.

De Oral-B 80375671 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B iO Series 6N Duo Pack Wit + Roze.