1. elektrische tandeborstels
 2. Philips DiamondClean 9000 HX9914/54.

Philips DiamondClean 9000 HX9914/54.

5/5

Een uitgebreide review van de Philips HX9914/54 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Philips HX9914/54 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesPhilips HX9914/54
Merk Philips
Fabrikantcode HX9914/54
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Philips HX9914/54

Met de Philips DiamondClean 9000 HX9914/54 haal je een elektrische tandenborstel in huis die je tanden witter maakt. Dankzij de 4 poetsstanden en 3 verschillende sterktes kun je jouw poetservaring personaliseren. Met BrushSync wordt de stand automatisch aangepast aan de opzetborstel. Dankzij de poetsdruksensor weet de tandenborstel wanneer je te hard poetst. Wil je meer feedback op je poetsgedrag? Koppel dan de tandenborstel met de app die je tips geeft om je poetsgedrag te verbeteren. Om goede poetsbeurten te garanderen is het belangrijk dat je jouw opzetborstel op tijd vervangt. De slimme tandenborstel houdt de slijtage bij en geeft je een seintje zodra de borstel aan vervanging toe is. Bovendien heeft de tandenborstel vier verschillende poetsmodes, waaronder een whitening-mode die extra aandacht besteedt aan verkleuringen. Hij maakt je tanden in slechts twee weken tot wel 7 shades witter. Met de Philips DiamondClean 9000 HX9914/54 haal je dus een compleet pakket in huis voor een zorgeloos poetsen.

Pluspunten
 • Je haalt 2 tandenborstels inclusief 2 laadstations in huis, dus je poetst gezellig samen je tanden. De app toont de poetsfrequentie, timer, poetsdruksensor en geeft je handige tips om jouw poetsgedrag te verbeteren. Met 4 poetsstanden kun je ook gevoelige tanden of bloedend tandvlees poetsen zonder problemen.

Minpunten
 • De app toont geen mondkaart, dus je weet niet welke tanden je beter moet poetsen

  .

  -> De app toont geen mondkaart, dus je weet niet welke tanden je beter moet poetsen. De tandenborstels hebben geen lichtring, dus je krijgt alleen een trilling van het handvat en melding in de app wanneer je te hard drukt

  .

  -> De tandenborstels hebben geen lichtring, dus je krijgt alleen een trilling van het handvat en een melding in de app wanneer je te hard drukt.

Veelgestelde vragen over de Philips HX9914/54

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Philips HX9914/54 heeft Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Philips HX9914/54 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Philips HX9914/54 heeft een Sonisch techniek.

De Philips HX9914/54 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Philips DiamondClean 9000 HX9914/54.