1. elektrische tandeborstels
  2. Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992/12 + Premium All-in-one opzetborstels (8 stuks).

Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992/12 + Premium All-in-one opzetborstels (8 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Philips HX9092/11 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Philips HX9092/11 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesPhilips HX9092/11
Merk Philips
Fabrikantcode HX9092/11
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Philips HX9092/11

De Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992/12 + Premium All-in-one opzetborstels (8 stuks) heeft een unieke technologie waarmee hij tot 100 keer per seconde jouw poetsdruk, poetsbeweging, poetsduur en de plekken waar je poetst analyseert. Hierdoor past de tandenborstel zelf de poetsstand en intensiteit aan. Daarnaast is de tandenborstel te koppelen aan een smartphone app waarin je jouw voortgang kunt bekijken en waar je handige tips krijgt om beter te poetsen. Daarnaast is de Premium All-in-one opzetborstel perfect voor het reinigen van moeilijk bereikbare plekjes. De borstels hebben driehoekige uiteinden en lange borstelharen, zodat je altijd een grondige reiniging krijgt. Bovendien krijg je een seintje op het handvat als het tijd is om de borstel te vervangen. Zo ben je er altijd zeker van dat je effectief en hygiënisch je tanden poetst.

Pluspunten
  • Met deze set krijg je 8 extra aanvulborstels, wat betekent dat je ruim 2 jaar kunt poetsen. Met de SenseIQ technologie past de tandenborstel de poetsintensiteit aan, zodat je altijd de geschiktste poetsstand voor jouw gebit gebruikt. Op de mondkaart in de app zie je precies welke tanden je goed poetst of die je nog beter kunt poetsen.

Minpunten
  • Bij regelmatig gebruik van de verschillende poetsstanden raakt de accu sneller leeg, dus laad hem op tijd op.

Veelgestelde vragen over de Philips HX9092/11

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Philips HX9092/11 heeft Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Philips HX9092/11 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Philips HX9092/11 heeft een Sonisch techniek.

De Philips HX9092/11 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992/12 + Premium All-in-one opzetborstels (8 stuks).