1. elektrische tandeborstels
  2. Oral-B Pro 3000 Star Wars Familiy Edition.

Oral-B Pro 3000 Star Wars Familiy Edition.

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80719280 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80719280 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80719280
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80719280
Poetstechniek tandenborstel CrossAction Kids
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal
Type poetsstanden
Functies in app

Omschrijving van de Oral-B 80719280

Met de Oral-B Pro 3000 Star Wars Familiy Edition haal je in één koop twee elektrische tandenborstels in huis, zodat jij en je kind gezamenlijk hun tanden kunnen poetsen. Met de interactieve Disney Magic App wordt tandenpoetsen voor je kind een leuk spel, waarbij het de juiste poetstechniek leert. Beide borstels zijn voorzien van een poetsdruksensor en een timer. Als je te hard duwt, gaat de sensor aan. Zo voorkom je dat je tandglazuur en tandvlees beschadigd worden. De tandenborstels hebben 3 verschillende poetsstanden, waarmee je je poetsbeurt kunt personaliseren, bijvoorbeeld als je tandvlees ontstoken is. Ook je kind heeft de keuze uit 2 verschillende standen. Met deze tandenborstel maak je samen met je kind van tandenpoetsen een plezierige gebeurtenis.

Pluspunten
  • Door de extra tandenborstel kun je gezellig samen je tanden poetzen. Met 3 verschillende poetsstanden kun je de poetsintensiteit aanpassen aan je tanden en tandvlees. Dankzij het lichtsignaal van de poetsdruksensor voorkom je schade aan je gebit.

Minpunten
  • Je krijgt slechts één oplaadstation, waardoor je om beurten de tandenborstels moet opladen.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80719280

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80719280 heeft opties.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80719280 heeft een CrossAction Kids techniek.

De Oral-B 80719280 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B Pro 3000 Star Wars Familiy Edition.