1. elektrische tandeborstels
  2. Oral-B iO 10 White.

Oral-B iO 10 White.

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80369946 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80369946 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80369946
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80369946
Poetstechniek tandenborstel Roterend 3D
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden
Functies in app Mondkaart, Poetscoach voor kinderen, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80369946

Met de Oral-B iO 10 White krijg je real-time feedback over je poetsbeurt. Het slimme oplaadstation met display geeft je persoonlijke instructies tijdens het poetsen en licht rood op als je te hard drukt. Zo poets je je tanden optimaal, en bescherm je tegelijkertijd je gebit en tandvlees. De feedback krijg je ook via het display op de borstel of via de smartphone app. Met de 3D tracking zie je precies waar je al geweest bent, en waar het beter kan. De elektrische tandenborstel heeft 7 poetsstanden, waaronder een voor tandvleesonderhoud en een voor tongreiniging. Met de oplaadbare reisetui heb je je tandenborstel altijd bij de hand. Zo ben je altijd voorbereid op het poetsen, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Met het iO Sense slimme oplaadstation krijg je live feedback over je tandenpoetsbeurt. Met 3D tracking en A.I

    .

    zie je precies hoe goed je de voor-, boven- en achterkant van je tanden poetst. Door de 7 poetsstanden, waaronder de tongpoetsstand, kun je de poetsintensiteit aanpassen aan je gebit en tong.

Minpunten
  • Je krijgt geen extra opzetborstel bij de tandenborstel.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80369946

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80369946 heeft opties.

de Oral-B 80369946 heeft Mondkaart, Poetscoach voor kinderen, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80369946 heeft een Roterend 3D techniek.

De Oral-B 80369946 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B iO 10 White.