1. elektrische tandeborstels
  2. Oral-B iO 4N Zwart.

Oral-B iO 4N Zwart.

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80363962 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80363962 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80363962
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80363962
Poetstechniek tandenborstel
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Via applicatie
Type poetsstanden Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80363962

Met de Oral-B iO Series 4N Zwart kun je je poetsbeurt volledig naar jouw wensen aanpassen. De slimme tandenborstel heeft namelijk 4 verschillende poetsstanden en een bijbehorende smartphone app. Met de app kun je je poetstechniek verbeteren door feedback te ontvangen na elke poetsbeurt. De 4 standen variëren van een dagelijkse reiniging tot een extra wit stand. Er is ook een stand die speciaal is bedoeld voor gevoelige tanden en tandvlees. Door middel van een poetsdruksensor die in de tandenborstel is ingebouwd krijg je in 3 kleuren licht aanwijzingen of je druk moet verminderen of juist meer druk moet zetten. De tandenborstel geeft je ook een waarschuwing als het tijd is om je opzetborstel te vervangen. Zo blijft jouw glimlach altijd stralen. Let op: de Oral-B iO tandenborstels werken alleen met de Oral-B iO opzetborstels. Met deze tandenborstel krijg je een perfecte poetsbeurt die aan jouw wensen voldoet.

Pluspunten
  • Met 4 poetsstanden kun je gemakkelijk de poetsintensiteit aanpassen aan je gebit en tandvlees. Met een gebruiksduur van 56 minuten, kun je 2 weken lang de tandenborstel gebruiken, zonder tussentijds op te laden. Dankzij de slimme poetsdruksensor weet je precies wanneer je de juiste druk uitoefent.

Minpunten
  • De meegeleverde reistas is geen oplader, dus moet je een losse oplader meenemen op vakantie

    .

    De tandenborstel heeft minder poetsstanden dan de Oral-B iO 9n en 8n.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80363962

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80363962 heeft Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Oral-B 80363962 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80363962 heeft een techniek.

De Oral-B 80363962 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B iO 4N Zwart.