1. elektrische tandeborstels
 2. Oral-B iO 9n Rozenkwarts + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).

Oral-B iO 9n Rozenkwarts + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80335623 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80335623 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80335623
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80335623
Poetstechniek tandenborstel Roterend 3D
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand, Tong poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80335623

De Oral-B iO 9n Rozenkwarts + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks) zorgen voor een perfecte mondverzorging. De elektrische tandenborstel heeft een geavanceerde technologie die jouw tanden schoon en wit maakt. Het apparaat heeft 7 verschillende poetsstanden, waaronder een voor tongreiniging en een voor tandvleesonderhoud. Met 3D tracking volgt de tandenborstel hoe jij je tanden poetst en geeft vervolgens feedback via de app op je smartphone. Zo kun je je poetsgedrag verbeteren. Verder heeft de tandenborstel een timer en een poetsdruksensor. Daarmee kun je er zeker van zijn dat je je tanden juist en lang genoeg poetst. Met de accu kun je 2 weken je tanden poetsen zonder op te laden. De meegeleverde opzetborstels (4 stuks) zorgen ervoor dat je voor ruim één jaar voorzien bent. Vergeet niet dat de Oral-B iO tandenborstel alleen werkt met de Oral-B iO opzetborstels en dat de mogelijke talen op het display Engels en Nederlands zijn.

Pluspunten
 • Met deze set krijg je 4 extra opzetborstels, zodat je meer dan een jaar poetsen hebt

  .

  Met 3D tracking met A.I

  .

  krijg je precies te zien hoe je de voor-, boven- en achterkant van je tanden poetst

  .

  Met 7 poetsstanden inclusief tongpoetsstand, kun je de poetsintensiteit aanpassen aan je gebit en tong.

Minpunten
 • De 3D tracking werkt alleen als je je smartphone meeneemt naar de badkamer.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80335623

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80335623 heeft Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand, Tong poetsstand opties.

de Oral-B 80335623 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80335623 heeft een Roterend 3D techniek.

De Oral-B 80335623 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B iO 9n Rozenkwarts + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).