1. elektrische tandeborstels
 2. Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6807/35 + Optimal White opzetborstels (8 stuks).

Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6807/35 + Optimal White opzetborstels (8 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Philips HX6068/12 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Philips HX6068/12 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesPhilips HX6068/12
Merk Philips
Fabrikantcode HX6068/12
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor Vertraging pulsatie/rotatie
Type poetsstanden Standaard poetsstand
Functies in app

Omschrijving van de Philips HX6068/12

Met de Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6807/35 + Optimal White opzetborstels (8 stuks) krijg je twee complete tandenborstelsets voor in huis. Elke set bevat 5 opzetborstels, wat genoeg is voor ruim één jaar poetsen. Dankzij de ingebouwde chip weet je altijd precies wanneer je de opzetborstel moet vervangen. De tandenborstels hebben twee standen: een standaard en een gevoelige poetsstand. De poetsdruksensor zorgt er ook voor dat je de juiste druk gebruikt; als je te hard poetst, trilt het handvat. Ben je nieuw met elektrisch poetsen? Dan gebruik je het EasyStart programma om de poetskracht geleidelijk te verhogen gedurende de eerste 14 poetsbeurten. Als je regelmatig poetst en je opzetborstels vervangt volgens de aanwijzingen, dan zal je tandenborstel je helpen je gebit schoon te houden en je tandvlees gezond te houden.

Pluspunten
 • Je krijgt 2 complete tandenborstels en genoeg opzetborstels in huis voor ieder van jullie, voor meer dan een jaar tandenpoetsen

  .

  Met 62.000 poetsbewegingen per minuut reinigt deze tandenborstel veel grondiger dan reguliere elektrische tandenborstels

  .

  De tandenborstel gaat met een gebruiksduur van 84 minuten ongeveer 3 weken mee voordat je hem opnieuw moet opladen.

Minpunten
 • De meegeleverde reisetuis mogen niet als oplader gebruikt worden, vergeet dus niet om een oplaadstation mee te nemen op vakantie

  .

  Je ontvangt slechts één oplaadstation, wat betekent dat je om de beurt de tandenborstels moet opladen.

Veelgestelde vragen over de Philips HX6068/12

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Philips HX6068/12 heeft Standaard poetsstand opties.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Philips HX6068/12 heeft een Sonisch techniek.

De Philips HX6068/12 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6807/35 + Optimal White opzetborstels (8 stuks).