1. elektrische tandeborstels
 2. Oral-B iO Series 7w Zwart met extra opzetborstel.

Oral-B iO Series 7w Zwart met extra opzetborstel.

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80362207 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80362207 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80362207
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80362207
Poetstechniek tandenborstel Roterend 3D
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Via applicatie
Type poetsstanden Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80362207

Met de Oral-B iO Series 7w zwart met extra opzetborstel maak je je tanden schoner, gezonder en witter. Deze elektrische tandenborstel heeft een technologie die helpt om jouw tanden en tandvlees gezonder te maken. Door de 5 verschillende poetsstanden kun je de intensiteit van je poetsbeurt aanpassen aan je behoeften. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de borstel via Bluetooth te verbinden met je smartphone en gebruik te maken van adviezen uit de Oral-B app. Zo krijg je optimaal advies bij het poetsen van je tanden. Verder heeft de tandenborstel een timer en poetsdruksensor, zodat je precies weet hoe lang je moet poetsen en hoeveel druk je moet uitoefenen. De accu gaat maar liefst 14 dagen mee, wat je veel poetsbeurten garandeert. Let wel op, de Oral-B iO tandenborstels werken alleen met de Oral-B iO opzetborstels. Het display kan worden ingesteld op Nederlands en Engels. Met de Oral-B iO Series 7w zwart met extra opzetborstel verzorg je jouw gebit zoals het bedoeld is. Je krijgt een technologie die helpt om je tanden schoner en witter te maken, 5 verschillende poetsstanden, advies uit de Oral-B.

Pluspunten
 • Op de mondkaart in de app kun je precies zien welke tanden je goed poetst of juist beter moet poetsen

  .

  Je kunt moeiteloos de poetsintensiteit aanpassen met de 5 poetsstanden en zo je mond grondig reinigen

  .

  Met 17.400 rotaties per minuut reinigt deze tandenborstel veel beter dan reguliere elektrische tandenborstels.

Minpunten
 • De tandenborstel heeft minder poetsstanden dan de Oral-B iO 9n en 8n

  .

  Deze tandenborstel kan niet worden opgeladen met een universele Oral-B adapter.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80362207

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80362207 heeft Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Oral-B 80362207 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80362207 heeft een Roterend 3D techniek.

De Oral-B 80362207 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B iO Series 7w Zwart met extra opzetborstel.