1. elektrische tandeborstels
  2. Oral-B Genius X Roségoud.

Oral-B Genius X Roségoud.

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80354129 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80354129 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80354129
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80354129
Poetstechniek tandenborstel Roterend 3D
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand, Tong poetsstand
Functies in app Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80354129

Met de Oral-B Genius X Roségoud personaliseer je jouw poetsbeurt. De tandenborstel heeft 6 verschillende poetsstanden, waaronder een speciale stand voor gevoelig tandvlees en het reinigen van je tong. Als je te hard poetst, geeft de tandenborstel een lichtsignaal en vertraagt de poetsstand. Je poetstechniek verfijnen doe je met de smartphone app. In deze app krijg je feedback over jouw poetsgedrag en zie je direct welke tanden meer aandacht nodig hebben. Met het reisetui neem je de tandenborstel makkelijk mee op vakantie. De tandenborstel is ook uitgerust met een timer die ervoor zorgt dat je de aangeraden poetsduur van twee minuten aanhoudt. Ook heb je de keuze uit verschillende poetsprogramma's, waaronder een speciale programma voor het poetsen van kronen en bruggen. Zo poets je altijd optimaal.

Pluspunten
  • Op de mondkaart in de app kun je precies zien welke tanden je goed poetst of beter kunt poetsen. Met 6 poetsstanden, waaronder een tongpoetsstand, kun je de poetsintensiteit aanpassen aan je gebit en tong. Dankzij het lichtsein, de vertraging van de borstel en de meldingen in de app van de poetsdruksensor voorkom je schade aan je gebit.

Minpunten
  • Het meegeleverde reisetui is geen oplader, waardoor je een los laadstation moet meenemen op vakantie

    .

    De tandenborstel heeft geen interactief display waardoor je de accuduur of feedback op je poetsgedrag niet kunt aflezen.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80354129

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80354129 heeft Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand, Tong poetsstand opties.

de Oral-B 80354129 heeft Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80354129 heeft een Roterend 3D techniek.

De Oral-B 80354129 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B Genius X Roségoud.