1. elektrische tandeborstels
 2. Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9913/18.

Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9913/18.

5/5

Een uitgebreide review van de Philips HX9913/18 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Philips HX9913/18 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesPhilips HX9913/18
Merk Philips
Fabrikantcode HX9913/18
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Philips HX9913/18

Met de Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9913/18 houd je jouw gebit moeiteloos perfect schoon. Deze elektrische tandenborstel heeft verschillende handige sensoren waarmee je jouw poetsgedrag kunt verbeteren. Zo waarschuwt de poetsdruksensor je als je te hard poetst. Ook koppel je de tandenborstel aan je smartphone om meer feedback te krijgen over je poetsgedrag. In de app krijg je jouw voortgangsrapport en handige tips. Daarnaast heeft de tandenborstel 4 poetsstanden waarmee je de reiniging aanpast aan jouw gebit. Met de BrushSync technologie wordt de juiste sterkte en instelling gekozen die past bij de opzetborstel die je gebruikt. Ook krijg je een vervangingsherinnering als het tijd is om de opzetborstel te vervangen. Geniet van een ultieme poetservaring en houd jouw gebit moeiteloos perfect schoon met de Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9913/18.

Pluspunten
 • De app toont de poetsfrequentie, timer, poetsdruksensor en geeft u handige tips, zodat u uw poetsgedrag verbetert. Met 4 poetsstanden poetst u ook gevoelige tanden of bloedend tandvlees zonder problemen. U laadt uw tandenborstel gemakkelijk onderweg op met het oplaadbare reisetui.

Minpunten
 • De app toont geen mondkaart, dus je weet niet welke tanden je beter moet poetsen

  .

  De tandenborstels hebben geen lichtring, dus je krijgt alleen een trilling van het handvat en melding in de app wanneer je te hard drukt. De app toont geen mondkaart, dus je weet niet welke tanden je beter moet poetsen

  .

  De tandenborstels hebben geen lichtring, dus je krijgt alleen een trilling van het handvat en een melding in de app wanneer je te hard drukt.

Veelgestelde vragen over de Philips HX9913/18

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Philips HX9913/18 heeft Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Philips HX9913/18 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Philips HX9913/18 heeft een Sonisch techniek.

De Philips HX9913/18 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9913/18.