1. elektrische tandeborstels
  2. Oral-B Vitality 100 White + CrossAction opzetborstels (4 stuks).

Oral-B Vitality 100 White + CrossAction opzetborstels (4 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80338435 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80338435 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80338435
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80338435
Poetstechniek tandenborstel Roterend 2D
Methode poetsdruksensor
Type poetsstanden Standaard poetsstand
Functies in app

Omschrijving van de Oral-B 80338435

Met de Oral-B Vitality 100 White + CrossAction opzetborstels (4 stuks) heb je voor lange tijd voldoende borstels om je tanden schoon te houden. Met één poetsstand en een timer die na 2 minuten een seintje geeft, is deze tandenborstel eenvoudig te gebruiken. De borstelharen van de CrossAction opzetborstel reinigen diep tussen de tanden en komen ook goed bij de tandvleesrand. De ronde borstel poetst goed in 2 verschillende richtingen tegelijkertijd, waardoor je per poetsbeurt meer tandplak verwijdert dan met een handtandenborstel. Met de Oral-B Vitality 100 White + CrossAction opzetborstels (4 stuks) krijg je dus meer poetskwaliteit in een niet al te uitgebreide tandenborstel. De borstelharen zijn speciaal ontworpen om diep tussen de tanden en bij het tandvleesrand te reinigen, zodat tandplak minder kans krijgt. Met de timer op de tandenborstel weet je precies hoe lang je moet poetsen, voor optimaal resultaat.

Pluspunten
  • Met deze set krijg je 4 extra opzetborstels, zodat je ruim een jaar poets. De schuin geplaatste borstelharen van de Cross Action opzetborstel reinigen extra diep tussen je tanden en langs je tandvleesrand. Met de timer poet je jouw tanden 2 minuten voor een gezond gebit.

Minpunten
  • Deze tandenborstel heeft geen poetsdruksensor, dus let erop dat je niet te hard op je tanden drukt

    .

    De tandenborstel heeft minder poetsstanden dan andere tandenborstels in dezelfde prijsklasse.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80338435

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80338435 heeft Standaard poetsstand opties.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80338435 heeft een Roterend 2D techniek.

De Oral-B 80338435 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B Vitality 100 White + CrossAction opzetborstels (4 stuks).