1. elektrische tandeborstels
  2. Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9911/88 blauw Aquamarine.

Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9911/88 blauw Aquamarine.

5/5

Een uitgebreide review van de Philips HX9911/88 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Philips HX9911/88 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesPhilips HX9911/88
Merk Philips
Fabrikantcode HX9911/88
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Philips HX9911/88

Met de Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9911/88 Aquamarine ervaar je het beste van twee werelden. De sonische poetsbewegingen zorgen ervoor dat je tanden en tandvlees grondig en zacht gereinigd worden. Met de 4 verschillende poetsstanden kun je de poetsbeurt aanpassen aan jouw behoefte. Daarnaast krijg je met de Premium Plaque Defense-opzetborstel extra veel reinigingskracht. De borstelharen bewegen mee met de vorm van je tanden, waardoor je tanden nog schoner worden. Via de bijbehorende app krijg je feedback over je poetsbeurt. Deze app is verbonden met de druksensor en timer op je tandenborstel. Zo krijg je een indicatie als je je opzetborstel moet vervangen. Geniet daarom van een grondige, maar zachte poetsbeurt met de Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9911/88 Aquamarine. Jouw glimlach is het visitekaartje dat je draagt, dus maak er iets moois van!

Pluspunten
  • Op de mondkaart in de app kun je precies zien welke tanden je goed poetst of beter kan poetsen. Dankzij de trillingen van het handvat en de meldingen in de app van de poetsdruk- en schrobsensor, voorkom je schade aan jouw gebit. Je kunt jouw tandenborstel gemakkelijk meenemen in het reisetui.

Minpunten
  • Bij frequent gebruik van de verschillende borstelstanden zal de accu leegraken, dus laad hem op tijd op.

Veelgestelde vragen over de Philips HX9911/88

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Philips HX9911/88 heeft Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Philips HX9911/88 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Philips HX9911/88 heeft een Sonisch techniek.

De Philips HX9911/88 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9911/88 blauw Aquamarine.