1. elektrische tandeborstels
 2. Oral-B iO 7 Zwart en Wit Duopack + opzetborstels (8 stuks).

Oral-B iO 7 Zwart en Wit Duopack + opzetborstels (8 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80335623 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80335623 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80335623
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80335623
Poetstechniek tandenborstel Roterend 3D
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Via applicatie
Type poetsstanden Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80335623

Met de Oral-B iO 7 Zwart en Wit Duopack + opzetborstels (8 stuks) heeft u alles wat u nodig heeft om uw tanden schoon en wit te houden. Deze elektrische tandenborstels gebruiken innovatieve technologie die uw tanden schoner en witter maakt. U kunt de intensiteit van uw poetsbeurt aanpassen met 5 verschillende poetsstanden. Met de Bluetooth-connectiviteit kunt u de borstel verbinden met uw smartphone en gebruik maken van adviezen uit de Oral-B-app. Daarnaast heeft het toestel een timer en een poetsdruksensor. Zo weet u zeker dat u niet te hard en lang genoeg poetst. Met een accuduur van 14 dagen hoeft u niet vaak op te laden. Let op: de Oral-B iO-tandenborstels werken alleen met Oral-B iO-opzetborstels. Het display toont alleen Engels en Nederlands. Daarnaast zijn er 8 opzetborstels meegeleverd, waardoor u en uw partner ruim één jaar lang kunt genieten van schoon en wit tandenpoetsen.

Pluspunten
 • Bij deze set krijg je 2 tandenborstels en genoeg opzetborstels voor allebei ruim één jaar poetsen

  .

  Met deze set heb je dus meer dan genoeg om je gebit en tandvlees netjes te houden

  .

  Op de mondkaart in de app zie je precies welke tanden je goed poetst of juist beter kan poetsen

  .

  Met 5 poetsstanden pas je gemakkelijk de poetsintensiteit aan op je gebit en tandvlees. Met deze set krijg je 2 tandenborstels en voldoende opzetborstels om ruim een jaar te poetsen

  .

  Met de mondkaart in de app kun je precies zien welke tanden je goed poetsen of waar je aan moet werken

  .

  Met 5 poetsstanden kun je de intensiteit eenvoudig aan je gebit en tandvlees aanpassen.

Minpunten
 • De tandenborstel heeft minder poetsstanden dan de Oral-B iO 9n en 8n.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80335623

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80335623 heeft Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Oral-B 80335623 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80335623 heeft een Roterend 3D techniek.

De Oral-B 80335623 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B iO 7 Zwart en Wit Duopack + opzetborstels (8 stuks).