1. elektrische tandeborstels
  2. Philips Sonicare for Kids Connected HX6322/04 + opzetborstels vanaf 3 jaar (4 stuks).

Philips Sonicare for Kids Connected HX6322/04 + opzetborstels vanaf 3 jaar (4 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Philips HX6032/33 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Philips HX6032/33 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesPhilips HX6032/33
Merk Philips
Fabrikantcode HX6032/33
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor
Type poetsstanden Gevoelige poetsstand, Standaard poetsstand
Functies in app Poetscoach voor kinderen

Omschrijving van de Philips HX6032/33

De Philips Sonicare for Kids Connected HX6322/04 + opzetborstels vanaf 3 jaar (4 stuks) is de perfecte oplossing als je op zoek bent naar een kindertandenborstel. De tandenborstel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en met de bijgeleverde opzetborstels heb je voldoende voor ongeveer 1,5 jaar poetsen. De tandenborstels kunnen via bluetooth verbonden worden met de Philips Sonicare for Kids app. Hiermee leren kinderen spelenderwijs hoe ze hun tanden goed moeten poetsen. Na elke succesvolle poetsbeurt ontvangen kinderen een beloning in de app. De tandenborstels hebben twee verschillende poetsstanden, een gevoelige modus voor jongere kinderen en een standaard poetsmodus voor oudere kinderen. Daarnaast hebben de tandenborstels ook een timer van 2 minuten. De krachtige batterij gaat ongeveer 3 weken mee. De tandenborstels worden geleverd met 2 standaard opzetborstels en 8 extra opzetborstels. De opzetborstels hebben een langwerpige vorm, waardoor het poetsen lijkt op het poetsen met een traditionele tandenborstel. Met de Philips Sonicare for Kids Connected HX6322/04 + opzetborstels vanaf 3 jaar (.

Pluspunten
  • Bij deze set krijg je 4 extra aanvullende borstels, zodat je ruim een jaar lang kunt poetsen. De bijbehorende app laat spelenderwijs zien hoe je een goede poetsroutine kunt hanteren en maakt het tandenpoetsen leuk. Met een volle accu kun je met deze kindertandenborstel gedurende 84 minuten gebruiken, dat is voldoende voor ongeveer 3 weken poetsen.

Minpunten
  • Deze elektrische tandenborstel heeft geen poetsdruksensor om je te waarschuwen wanneer je te veel druk uitoefent op je tandvlees.

Veelgestelde vragen over de Philips HX6032/33

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Philips HX6032/33 heeft Gevoelige poetsstand, Standaard poetsstand opties.

de Philips HX6032/33 heeft Poetscoach voor kinderen.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Philips HX6032/33 heeft een Sonisch techniek.

De Philips HX6032/33 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Philips Sonicare for Kids Connected HX6322/04 + opzetborstels vanaf 3 jaar (4 stuks).