1. elektrische tandeborstels
  2. Oral-B iO Series 8n Zwart Limited Edition.

Oral-B iO Series 8n Zwart Limited Edition.

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80349443 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80349443 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80349443
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80349443
Poetstechniek tandenborstel Roterend 3D
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80349443

Met de Oral-B iO Series 8 Zwart Limited Edition kun je op een effectieve manier je gebit verzorgen. De innovatieve ronddraaiende bewegingen van de borstelkop in combinatie met de microtrillingen, zorgen ervoor dat je tanden schoner en witter worden. Met de 6 verschillende poetsstanden is er voor ieders gebit een geschikte stand. Daarnaast heeft de poetsdruksensor lichtjes die rood, wit en groen aangeven, afhankelijk van de druk waarmee je poetst. Wil je je poetsgedrag verbeteren en nooit meer een plekje overslaan? Download dan de bijbehorende smartphone app. Hiermee krijg je tijdens het poetsen advies en feedback. De accuduur van 56 minuten is meer dan voldoende voor 14 dagen poetsen zonder tussentijds opladen. Let op: de Oral-B iO tandenborstels werken alleen met de Oral-B iO opzetborstels en de mogelijke talen op het display zijn alleen Engels en Nederlands.

Pluspunten
  • Op de mondkaart in de app kun je precies zien welke tanden je goed poetst of beter kunt poetsen. Met 6 poetsstanden kun je eenvoudig de poetsintensiteit aanpassen aan je gebit en tandvlees. Met 17.400 rotaties per minuut reinigt deze tandenborstel veel beter dan standaard elektrische tandenborstels.

Minpunten
  • Het meegeleverde reisetui is geen oplader, waardoor je een los laadstation moet meenemen op vakantie

    .

    De tandenborstels heeft minder poetsstanden dan de Oral-B iO 9n.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80349443

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80349443 heeft Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Oral-B 80349443 heeft Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80349443 heeft een Roterend 3D techniek.

De Oral-B 80349443 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B iO Series 8n Zwart Limited Edition.