1. elektrische tandeborstels
 2. Philips DiamondClean 9000 HX9911/94.

Philips DiamondClean 9000 HX9911/94.

5/5

Een uitgebreide review van de Philips HX9911/94 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Philips HX9911/94 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesPhilips HX9911/94
Merk Philips
Fabrikantcode HX9911/94
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Philips HX9911/94

Met de Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9911/94 poets je niet alleen je tanden op een effectieve en gezonde manier, maar je kunt ook je poetsgewoontes aanpassen naar persoonlijke wensen. Met de brush sync technologie krijg je automatisch de juiste poetsstand als je een Philips opzetborstel bevestigt. Daarnaast is deze tandenborstel hygiënisch door het seintje dat je krijgt als het tijd is om de opzetborstel te vervangen. Om je poetstechniek te verbeteren, kun je gebruik maken van de Sonicare app. Hier krijg je na iedere poetsbeurt feedback. Daarnaast biedt deze tandenborstel ook nog eens 4 poetsstanden en is de intensiteit makkelijk aan te passen. Kortom, de Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9911/94 is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een tandenborstel die aan al hun wensen voldoet.

Pluspunten
 • De app toont de poetsfrequentie, timer, poetsdruksensor en geeft je handige tips, zodat je je poetsgedrag kan verbeteren

  .

  Met 4 poetsstanden zorg je er ook voor dat je zacht of zelfs je gevoelige tanden of bloedend tandvlees kunt poetsen zonder problemen

  .

  Je kunt jouw tandenborstel gemakkelijk onderweg opladen met het oplaadbare reisetui.

Minpunten
 • De app toont geen mondkaart, dus je weet niet welke tanden je beter moet poetsen

  .

  -> De app toont geen mondkaart, dus je weet niet welke tanden je beter moet poetsen. De tandenborstel heeft geen lichtring, dus je krijgt alleen een trilling van het handvat en melding in de app wanneer je te hard drukt

  .

  -> De tandenborstel heeft geen lichtring, dus je ontvangt alleen een trilling van het handvat en een melding in de app wanneer je te hard drukt.

Veelgestelde vragen over de Philips HX9911/94

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Philips HX9911/94 heeft Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Philips HX9911/94 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Philips HX9911/94 heeft een Sonisch techniek.

De Philips HX9911/94 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Philips DiamondClean 9000 HX9911/94.