1. elektrische tandeborstels
 2. Philips Sonicare for Kids Connected HX6352/42 – Duopack.

Philips Sonicare for Kids Connected HX6352/42 - Duopack.

5/5

Een uitgebreide review van de Philips HX6352/42 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Philips HX6352/42 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesPhilips HX6352/42
Merk Philips
Fabrikantcode HX6352/42
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor
Type poetsstanden Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Poetscoach voor kinderen

Omschrijving van de Philips HX6352/42

Met Philips Sonicare for Kids Connected HX6352/42 - Duopack heb je in één koop twee tandenborstels voor kinderen in huis. De borstels zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en maken tandenpoetsen leuk. Door middel van bluetooth verbinden de borstels met een interactieve app, waarmee kinderen op een leuke manier leren hoe ze moeten poetsen. In de app worden poetstechnieken getoond en er worden bonussen gegeven voor een goede prestatie. Hierdoor leert jouw kind wat een goede poetsroutine is. De opzetborstel heeft een rubberen beschermlaag die ervoor zorgt dat de jonge tanden goed beschermd worden. De kindertandenborstels zijn geschikt voor zowel jonge als oudere kinderen, doordat er verschillende poetsstanden en verschillende maten opzetborstels beschikbaar zijn. Met de Philips Sonicare for Kids Connected HX6352/42 - Duopack wordt tandenpoetsen een leuke ervaring voor jouw kind!

Pluspunten
 • De app laat op een leuke manier zien wat een goede poetsroutine is en maakt het tandenpoetsen leuker

  .

  Deze tandenborstel heeft 2 kindvriendelijke poetsstanden: een voor jonge kinderen en een voor oudere kinderen

  .

  De borstelkop heeft dezelfde vorm als een handtandenborstel, op deze manier wennen kinderen gemakkelijk aan elektrisch poetsen.

Minpunten
 • Deze elektrische tandenborstel heeft geen poetsdruksensor die je waarschuwt wanneer je te veel druk uitoefent op je tandvlees.

Veelgestelde vragen over de Philips HX6352/42

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Philips HX6352/42 heeft Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Philips HX6352/42 heeft Poetscoach voor kinderen.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Philips HX6352/42 heeft een Sonisch techniek.

De Philips HX6352/42 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Philips Sonicare for Kids Connected HX6352/42 - Duopack.