1. elektrische tandeborstels
 2. Philips Sonicare ProtectiveClean 3100 HX3671/14.

Philips Sonicare ProtectiveClean 3100 HX3671/14.

5/5

Een uitgebreide review van de Philips HX3671/14 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Philips HX3671/14 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesPhilips HX3671/14
Merk Philips
Fabrikantcode HX3671/14
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor Vertraging pulsatie/rotatie
Type poetsstanden Standaard poetsstand
Functies in app

Omschrijving van de Philips HX3671/14

Met de Philips Sonicare ProtectiveClean 3100 HX3671/14 kun je zonder moeite overstappen naar elektrisch poetsen. Zodra je de tandenborstel in gebruik neemt, start het Easy-Start programma waarmee je geleidelijk aan de gewenste poetskracht kunt aanpassen. Deze tandenborstel heeft maar liefst 31.000 poetsbewegingen per minuut, waardoor je tot wel 3 keer meer tandplak kunt verwijderen dan met een handtandenborstel. Bovendien is er een poetsdruksensor die je waarschuwt wanneer je te veel druk zet. Met de dubbele timer weet je precies wanneer je van kant moet wisselen en wanneer de volle 2 minuten voorbij zijn. Is de opzetborstel aan vervanging toe, dan geeft de tandenborstel een korte pieptoon. Let op: Philips levert geen adapter mee, dus gebruik je huidige accessoires of koop ze los.

Pluspunten
 • Dankzij de brush sync krijg je een melding wanneer je de opzetborstel moet vervangen. Je poetst door tot de timer afgaat, zodat je zeker weet dat je lang genoeg poetst voor een gezond gebit.

Minpunten
 • Je krijgt geen reisetui waarin je de tandenborstel meeneemt op vakantie

  .

  Met 31.000 poetsbewegingen per minuut en één poetsstand is deze borstel minder geavanceerd dan andere tandenborstels van Philips. U krijgt geen reistas waarin u de tandenborstel meeneemt op vakantie

  .

  Met 31.000 poetsbewegingen per minuut en één poetsstand is deze borstel minder geavanceerd dan andere tandenborstels van Philips.

Veelgestelde vragen over de Philips HX3671/14

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Philips HX3671/14 heeft Standaard poetsstand opties.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Philips HX3671/14 heeft een Sonisch techniek.

De Philips HX3671/14 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Philips Sonicare ProtectiveClean 3100 HX3671/14.