1. elektrische tandeborstels
 2. Philips DiamondClean 9000 HX9914/54 Duo Pack + Premium All-in-one (4 stuks).

Philips DiamondClean 9000 HX9914/54 Duo Pack + Premium All-in-one (4 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Philips HX9092/11 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Philips HX9092/11 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesPhilips HX9092/11
Merk Philips
Fabrikantcode HX9092/11
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Philips HX9092/11

Met de Philips DiamondClean 9000 HX9914/54 Duo Pack + Premium All-in-one (4 stuks) heb je niet alleen twee tandenborstels, maar ook direct extra opzetborstels. De tandenborstels hebben 4 poetsstanden en 3 verschillende sterktes, waardoor je jouw poetservaring helemaal naar wens kunt aanpassen. Door de BrushSync koppeling past de stand automatisch aan de opzetborstel aan. Met de poetsdruksensor krijg je direct feedback als je te hard poetst, zodat je dit in de toekomst kunt vermijden. En met de app krijg je nog meer tips over je poetsgedrag. De tandenborstel houdt ook bij hoe vaak je de borstel gebruikt, zodat je precies weet wanneer je een nieuwe borstel nodig hebt. Met deze tandenborstel krijg je dus alles wat je nodig hebt voor een optimaal poetsresultaat.

Pluspunten
 • Bij deze set krijg je twee tandenborstels en genoeg opzetborstels voor beiden negen maanden poetsen

  .

  De app toont de poetsfrequentie, timer, poetsdruksensor en geeft je handige tips, zodat je je poetsgedrag kan verbeteren

  .

  Met vier poetsstanden kun je ook gevoelige tanden of bloedend tandvlees poetsen zonder problemen.

Minpunten
 • De app toont geen mondkaart, dus je weet niet welke tanden je beter moet poetsen

  .

  De tandenborstels hebben geen lichtring, dus je krijgt alleen een trilling van het handvat en melding in de app wanneer je te hard drukt. De app toont geen mondkaart, dus je weet niet welke tanden je beter moet poetsen

  .

  De tandenborstels hebben geen lichtring, dus je krijgt alleen een trilling van het handvat en een melding in de app wanneer je te hard drukt

  .

  De app toont geen mondkaart, dus je weet niet welke tanden je beter moet poets.

Veelgestelde vragen over de Philips HX9092/11

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Philips HX9092/11 heeft Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Philips HX9092/11 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Philips HX9092/11 heeft een Sonisch techniek.

De Philips HX9092/11 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Philips DiamondClean 9000 HX9914/54 Duo Pack + Premium All-in-one (4 stuks).