1. elektrische tandeborstels
  2. Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6830/44 + Optimal White opzetborstels (4 stuks).

Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6830/44 + Optimal White opzetborstels (4 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Philips HX6064/11 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Philips HX6064/11 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesPhilips HX6064/11
Merk Philips
Fabrikantcode HX6064/11
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor Vertraging pulsatie/rotatie
Type poetsstanden Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app

Omschrijving van de Philips HX6064/11

De Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6830/44 + Optimal White opzetborstels (4 stuks) zijn speciaal ontwikkeld om te werken aan een glimlachende glimlach. De 6 meegeleverde Optimal White opzetborstels helpen je de tanden schoon te maken en verwijderen tandplak en aanslag. Met de poetsstand voor wittere tanden zorg je ervoor dat het gebit grondig wordt gereinigd, zonder dat je te hard poetst. Met de druksensor die trilt als je te veel druk zet, weet je zeker dat je jouw tanden en tandvlees niet beschadigt. De twee verschillende timers zorgen ervoor dat je weet of je de gebieden in je mond lang genoeg poetst. Als het oranje lampje op de tandenborstel gaat branden, dan is het tijd om de opzetborstel te vervangen. Zo weet je zeker dat je altijd poets met een schone en nieuwe borstel. Met de Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6830/44 + Optimal White opzetborstels (4 stuks) krijg je een schonere glimlach. De poetsstand voor wittere tanden en de druksensor maken het poetsen van jouw gebit gemakkelijk en veilig. De twee verschillende timers helpen je bij het poetsen van alle g.

Pluspunten
  • Met deze set krijg je 4 extra opzetborstels, zodat je ruim een jaar poetst. Met 62.000 poetsbewegingen per minuut reinigt deze tandenborstel veel grondiger dan standaard tandenborstels. Dankzij de BrushSync krijg je een seintje wanneer je de opzetborstel moet vervangen.

Minpunten
  • Je krijgt geen reiskoffer waarmee je je tandenborstel mee op vakantie neemt.

Veelgestelde vragen over de Philips HX6064/11

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Philips HX6064/11 heeft Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Philips HX6064/11 heeft een Sonisch techniek.

De Philips HX6064/11 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6830/44 + Optimal White opzetborstels (4 stuks).