1. elektrische tandeborstels
  2. Oral-B iO 4N Black + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).

Oral-B iO 4N Black + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80335628 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80335628 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80335628
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80335628
Poetstechniek tandenborstel
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Via applicatie
Type poetsstanden Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80335628

Met de Oral-B iO Series 4N Zwart + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks) ben je een jaar lang verzekerd van een schoon gebit. De opzetborstels passen hun poetsbewegingen aan jouw tanden aan en reinigen iedere tand grondig. Met de 4 verschillende poetsstanden, variërend van een dagelijkse reiniging tot een extra wit stand, pas je jouw poetsbeurt precies aan jouw wensen aan. De extra gevoelig stand is speciaal voor gevoelige tanden en tandvlees. Ook heb je met de bijbehorende smartphone app de mogelijkheid om jouw poetstechniek te verbeteren en te controleren. De poetsdruksensor geeft met lichtkleuren aan of je harder of zachter moet duwen. Daarnaast herinnert de tandenborstel je als het tijd is om je opzetborstel te vervangen. Let op: de Oral-B iO tandenborstels werken alleen met de Oral-B iO opzetborstels.

Pluspunten
  • Bij deze set krijg je 4 extra opzetborstels, waardoor je meer dan een jaar kunt poetsen. Met 5 poetsstanden kun je de poetsintensiteit gemakkelijk aanpassen aan je gebit en tandvlees. Op de mondkaart in de app zie je precies welke tanden je goed poetst of waar je juist meer aandacht aan moet besteden.

Minpunten
  • Het bijgeleverde reistas is geen oplader, waardoor je een los oplaadstation mee moet nemen op vakantie

    .

    De tandenborstel heeft minder poetsinstellingen dan de Oral-B iO 5N en iO 6N.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80335628

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80335628 heeft Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Oral-B 80335628 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80335628 heeft een techniek.

De Oral-B 80335628 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B iO 4N Black + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).