1. elektrische tandeborstels
 2. Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6830/35 + Optimal White opzetborstels (8 stuks).

Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6830/35 + Optimal White opzetborstels (8 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Philips HX6064/10 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Philips HX6064/10 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesPhilips HX6064/10
Merk Philips
Fabrikantcode HX6064/10
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor Vertraging pulsatie/rotatie
Type poetsstanden Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app

Omschrijving van de Philips HX6064/10

Met de Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6830/35 + Optimal White opzetborstels (8 stuks) kun je je tanden en tandvlees op een optimale manier reinigen. Door de unieke technologie kun je al na één week een witter gebit creëren. De tandenborstel heeft een trilfunctie als je te hard poetst, wat je beschermt tegen tandbeschadiging. De interval timer herinnert je iedere 30 seconden dat je van plek in je mond moet wisselen. Na 2 minuten gaat de tandenborstel trillen en brandt er een oranje lampje om je te laten weten dat je je opzetborstel moet vervangen. De set komt met in totaal 5 opzetborstels, wat genoeg is voor ruim één jaar poetsen. Met de Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6830/35 + Optimal White opzetborstels (8 stuks) kun je op een effectieve en hygiënische manier je mond reinigen.

Pluspunten
 • Met deze set krijg je 2 tandenborstels en meer dan genoeg opzetborstels voor allebei te poetsen voor ongeveer één jaar

  .

  Met de Optimal White opzetborstel en de whitening poetsstand verwijder je tandaanslag voor een wittere glimlach

  .

  Dankzij de BrushSync technologie krijg je een seintje als je de opzetborstel moet vervangen.

Minpunten
 • Je krijgt maar één oplaadstation, waardoor je om de beurt de tandenborstels oplaadt

  .

  Je krijgt geen reiskoffer om de tandenborstels mee te nemen op vakantie.

Veelgestelde vragen over de Philips HX6064/10

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Philips HX6064/10 heeft Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Philips HX6064/10 heeft een Sonisch techniek.

De Philips HX6064/10 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6830/35 + Optimal White opzetborstels (8 stuks).