1. elektrische tandeborstels
  2. Oral-B iO – 8n – Elektrische Tandenborstels Wit En Paars, Duopack.

Oral-B iO - 8n - Elektrische Tandenborstels Wit En Paars, Duopack.

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80338220 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80338220 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80338220
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80338220
Poetstechniek tandenborstel Roterend 3D
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80338220

Met het Oral-B iO - 8n - Elektrische Tandenborstels Wit En Paars, Duopack krijg je twee tandenborstels voor de prijs van één. De tandenborstels hebben maar liefst 6 verschillende poetsstanden, waarvan er altijd eentje bij jouw gebit past. Je kunt ook gebruikmaken van de Oral-B app die je kunt downloaden en verbinden met bluetooth. Hiermee krijg je tijdens het poetsen advies van een tandarts voor een perfecte poetsbeurt. De tandenborstel beschikt daarnaast ook over een timer en een poetsdruksensor, waardoor je 14 dagen lang met één acculading aan de slag kunt. Let er wel op dat de Oral-B iO tandenborstels alleen werken met de Oral-B iO opzetborstels. Ook is het display alleen in het Engels en Nederlands beschikbaar. Dit elektrische tandenborstels duopack is de perfecte manier om je gebit op een gezonde manier te verzorgen.

Pluspunten
  • Door de extra tandenborstel kun je gezellig samen je tanden poetsen. Op de mondkaart in de app kun je precies zien welke tanden je goed poetst of beter kunt poetsen. Met 6 poetsstanden kun je gemakkelijk de poetsintensiteit aanpassen aan je gebit en tandvlees.

Minpunten
  • Je krijgt maar één oplaadstation, waardoor je om de beurt de tandenborstels moet opladen

    .

    De tandenborstels hebben minder poetsstanden dan de Oral-B iO 9n.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80338220

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80338220 heeft Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Oral-B 80338220 heeft Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80338220 heeft een Roterend 3D techniek.

De Oral-B 80338220 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B iO - 8n - Elektrische Tandenborstels Wit En Paars, Duopack.