1. elektrische tandeborstels
 2. Philips DiamondClean 9000 HX9914/54 duopack + Premium Plaque Defense opzetborstels 8 stuks.

Philips DiamondClean 9000 HX9914/54 duopack + Premium Plaque Defense opzetborstels 8 stuks.

5/5

Een uitgebreide review van de Philips HX9044/33 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Philips HX9044/33 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesPhilips HX9044/33
Merk Philips
Fabrikantcode HX9044/33
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Philips HX9044/33

Met het Philips DiamondClean 9000 HX9914/54 duopack + Premium Plaque Defense opzetborstels (8 stuks) krijg je 2 tandenborstels en 8 extra opzetborstels. Met deze tandenborstels kun je een jaar lang poetsen, zonder dat je opzetborstels hoeft te vervangen. De borstelharen zijn ontwikkeld om tandplak op lastig bereikbare plekken te verwijderen. Kies uit 4 poetsstanden en 3 vermogens, zodat je jouw poetservaring naar wens kunt aanpassen. De BrushSync koppeling past de stand automatisch aan op jouw opzetborstel. Bovendien waarschuwt de tandenborstel je wanneer je te hard poetst, dankzij de poetsdruksensor. Voor nog meer feedback kun je de tandenborstel koppelen aan de app. Deze geeft je tips om je poetsgedrag te verbeteren. Ook zal de tandenborstel je een seintje geven zodra je jouw opzetborstel moet vervangen. Geniet van een poetservaring waar je optimaal van kunt genieten met de Philips DiamondClean 9000 HX9914/54 duopack + Premium Plaque Defense opzetborstels (8 stuks).

Pluspunten
 • Bij deze set krijg je 2 tandenborstels en meer dan genoeg opzetborstels voor meer dan een jaar

  .

  De app toont je poetsfrequentie, timer, poetsdruksensor en geeft je handige tips om je poetsgedrag te verbeteren

  .

  Met 4 poetsstanden poetst je ook pijnlijke tanden of bloedend tandvlees zonder problemen.

Minpunten
 • De app toont geen mondkaart, dus je weet niet welke tanden je beter moet poetsen

  .

  De tandenborstels hebben geen lichtring, dus je krijgt alleen een trilling van het handvat en melding in de app wanneer je te hard drukt. De app toont geen mondkaart, dus je weet niet welke tanden je beter moet poetsen

  .

  De tandenborstels hebben geen lichtring, dus je ontvangt alleen een trilling van het handvat en een melding in de app wanneer je te hard drukt.

Veelgestelde vragen over de Philips HX9044/33

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Philips HX9044/33 heeft Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Philips HX9044/33 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Philips HX9044/33 heeft een Sonisch techniek.

De Philips HX9044/33 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Philips DiamondClean 9000 HX9914/54 duopack + Premium Plaque Defense opzetborstels 8 stuks.