1. elektrische tandeborstels
  2. Oral-B iO 10 White + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).

Oral-B iO 10 White + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80335623 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80335623 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80335623
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80335623
Poetstechniek tandenborstel Roterend 3D
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden
Functies in app Mondkaart, Poetscoach voor kinderen, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80335623

Met de Oral-B iO 10 White + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks) krijg je niet alleen een elektrische tandenborstel, maar ook voorraad opzetborstels voor een jaar lang poetsen. Het slimme iO Sense oplaadstation geeft je gepersonaliseerde instructies tijdens het poetsen en helpt je om je gebit en tandvlees te beschermen. Met de 3D tracking op de mondkaart zie je precies waar je al geweest bent en waar het beter kan. De tandenborstel heeft 7 verschillende poetsstanden, zoals voor tandvleesonderhoud en tongreiniging. Bovendien wordt de tandenborstel geleverd met een oplaadbare reisetui. Let op: de Oral-B iO tandenborstel kan alleen worden gebruikt met de Oral-B iO opzetborstels. Het display is in het Engels en Nederlands. Met de Oral-B iO 10 White + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks) kun je ervoor zorgen dat je gebit en tandvlees op de beste manier worden gereinigd. De elektrische tandenborstel helpt je om je tanden goed te poetsen door je persoonlijke instructies te geven tijdens het poetsen. Door de 3D tracking weet je precies waar je al gew.

Pluspunten
  • Bij deze set krijg je 4 extra opzetborstels, zodat je ruim een jaar poetsen. Met het iO Sense slimme oplaadstation krijg je live feedback over je poetsbeurt. Door 3D-tracking met A.I

    .

    zie je precies hoe goed je de voor-, boven- en achterkant van je tanden poetst.

Minpunten
  • In tegenstelling tot andere iO modellen krijg je een magnetische oplader in plaats van een traditionele oplader.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80335623

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80335623 heeft opties.

de Oral-B 80335623 heeft Mondkaart, Poetscoach voor kinderen, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80335623 heeft een Roterend 3D techniek.

De Oral-B 80335623 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B iO 10 White + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).