1. elektrische tandeborstels
  2. Philips Sonicare DiamondClean Smart 9000 HX9917/88.

Philips Sonicare DiamondClean Smart 9000 HX9917/88.

5/5

Een uitgebreide review van de Philips HX9917/88 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Philips HX9917/88 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesPhilips HX9917/88
Merk Philips
Fabrikantcode HX9917/88
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Philips HX9917/88

Met de Philips Sonicare DiamondClean Smart 9000 HX9917/88 kies je uit een uitgebreid assortiment aan poetsstanden en intensiteiten, die afgestemd zijn op jouw gebit. Dankzij de microchip in de opzetborstel kies je nooit de verkeerde instelling. Bovendien houdt de bijbehorende app je dagelijks bij over je mondhygiëne. Je krijgt bijvoorbeeld tips over het poetsen van bepaalde plekken in je mond of waarschuwingen als je te hard poetst. Je laadt de tandenborstel eenvoudig op in het luxe reisetui of met het oplaadglas. Zo kun je thuis of onderweg optimaal genieten van een schone mond. Daarnaast is de tandenborstel uitgerust met een timer die je herinnert aan een gelijkmatig poetsritme. Na twee minuten poetsen, stopt de timer en heeft je mond een grondige reiniging gekregen.

Pluspunten
  • Op de mondkaart in de app kun je precies zien welke tanden je goed poetst of beter kunt poetsen. Met de 4 poetsstanden kun je ook gevoelige tanden of een bloedend tandvlees poetsen zonder problemen. Je kunt je tandenborstel gemakkelijk onderweg opladen met het oplaadbare reisetui.

Minpunten
  • De tandenborstel heeft geen SenseIQ technologie, dus je kiest zelf de juiste poetsstand.

Veelgestelde vragen over de Philips HX9917/88

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Philips HX9917/88 heeft Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Philips HX9917/88 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Philips HX9917/88 heeft een Sonisch techniek.

De Philips HX9917/88 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Philips Sonicare DiamondClean Smart 9000 HX9917/88.