1. elektrische tandeborstels
 2. Oral-B iO 9n Onyx Zwart Speciale Editie.

Oral-B iO 9n Onyx Zwart Speciale Editie.

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80365874 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80365874 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80365874
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80365874
Poetstechniek tandenborstel Roterend 3D
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand, Tong poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80365874

Met de Oral-B iO9n Onyx Zwart Speciale Editie krijg je een professionele poetservaring die je tanden brandschoon en wit achterlaat. De technologie van de elektrische tandenborstel helpt je bij het verbeteren van je poetsgedrag. De 7 verschillende poetsstanden maken het mogelijk om te kiezen welke stand het beste bij jou past. Met behulp van de 3D tracking, volgt de tandenborstel je poetspatroon en kun je jouw poetsgedrag verbeteren via de app op je smartphone. Daarnaast heeft de tandenborstel een timer, poetsdruksensor en ga je met een accuduur van maar liefst 14 dagen flink wat poetsbeurten vooruit. Kortom, met de Oral-B iO9n Onyx Zwart Speciale Editie ben je verzekerd van een optimale poetservaring. Bovendien krijg je bij de tandenborstel een luxe etui waar je de accessoires en tandenborstel netjes in opbergt. Let er wel op dat de Oral-B iO tandenborstels alleen werken met de Oral-B iO opzetborstels. Daarnaast is het display van de tandenborstel alleen beschikbaar in het Engels en Nederlands. Met de Oral-B iO9n Onyx Zwart Speciale Editie breng je jouw glimlach naar een hoger niveau.

Pluspunten
 • Door 3D-tracking met AI zie je precies hoe goed je voor-, boven- en achterkanten van je tanden poets

  .

  Met 7 poetsstanden, waaronder een tongpoetsstand, pas je de poetsintensiteit aan volgens je gebit en tong

  .

  Met 17.400 rotaties per minuut reinigt deze tandenborstel veel grondiger dan standaard elektrische tandenborstels.

Minpunten
 • De tracking werkt alleen als je je smartphone meeneemt naar de badkamer.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80365874

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80365874 heeft Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand, Tong poetsstand opties.

de Oral-B 80365874 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80365874 heeft een Roterend 3D techniek.

De Oral-B 80365874 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B iO 9n Onyx Zwart Speciale Editie.