1. elektrische tandeborstels
 2. Oral-B iO 9n Rozenkwarts en Onyx Zwart Duo Pack Speciale Editie.

Oral-B iO 9n Rozenkwarts en Onyx Zwart Duo Pack Speciale Editie.

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80375681 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80375681 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80375681
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80375681
Poetstechniek tandenborstel Roterend 3D
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand, Tong poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80375681

Met de Oral-B iO9n Rozenkwarts en Onyx Zwart Duo Pack Speciale Editie zorg je ervoor dat je tanden iedere dag schoon en wit worden gepoetst. Deze duoverpakking bevat 2 tandenborstels die voorzien zijn van de nieuwste technologie die jouw gebit schoon en gezond achterlaat. Met 7 verschillende poetsstanden kun je de intensiteit van je poetsbeurt aanpassen met één druk op de knop. Ook koppel je de Oral-B app aan je tandenborstel voor feedback over je poetsbeurt. Met de timer, poetdruksensor en de accuduur van 14 dagen gebruik je je tandenborstel op de meest efficiënte manier. Daarnaast ontvang je een luxe etui waar je de accessoires en tandenborstel in kunt opbergen. Let op dat de Oral-B iO tandenborstels alleen werken met de Oral-B iO opzetborstels. Ook kun je bij deze tandenborstel kiezen uit verschillende talen op het display, zoals Engels en Nederlands. Kortom, met de Oral-B iO9n Rozenkwarts en Onyx Zwart Duo Pack Speciale Editie maak jij jouw gebit schoon en gezond, en verbetert je poetstechniek.

Pluspunten
 • Door de extra tandenborstel poet je samen gezellig je tanden

  .

  Met behulp van 3D-tracking met A.I

  .

  kun je precies zien hoe je de voor-, boven- en achterkant van je tanden poetst

  .

  Met 7 poetsstanden inclusief tongpoetsstand kun je de poetsintensiteit aanpassen aan je gebit en tong.

Minpunten
 • De tracking werkt alleen als je je smartphone meeneemt naar de badkamer.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80375681

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80375681 heeft Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand, Tong poetsstand opties.

de Oral-B 80375681 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80375681 heeft een Roterend 3D techniek.

De Oral-B 80375681 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B iO 9n Rozenkwarts en Onyx Zwart Duo Pack Speciale Editie.