1. elektrische tandeborstels
 2. Oral-B iO 5N Zwart en Wit duo pack.

Oral-B iO 5N Zwart en Wit duo pack.

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80363995 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80363995 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80363995
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80363995
Poetstechniek tandenborstel
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Via applicatie
Type poetsstanden Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80363995

Met de Oral-B iO5N Zwart + Wit set van 2 tandenborstels maak je je glimlach stralend wit en verzorg je hem op een precieze manier. De tandenborstel is voorzien van 5 verschillende standen, waarmee je zorgvuldig poetst met de stand voor extra gevoelige tanden of voor extra witte tanden. Het lichte design en de poetsdruksensor zorgen ervoor dat je altijd de juiste poetsstand en druk kiest. Dankzij de bijbehorende smartphone app krijg je feedback over je poetsbeurt en kun je op de mondkaart zien welke gebieden je minder goed hebt gepoetst. De tandenborstel is ook gemakkelijk mee te nemen op reis, dankzij de harde reisetui. Let op: de Oral-B iO tandenborstels werken alleen met de Oral-B iO opzetborstels. Met de Oral-B iO5N Zwart + Wit set van 2 tandenborstels krijg je een perfecte glimlach. De tandenborstel heeft 5 verschillende standen voor extra gevoelige tanden, extra witte tanden en meer. Bovendien heeft de tandenborstel een poetsdruksensor die aangeeft of je harder of zachter moet poetsen. Met de bijbehorende smartphone app krijg je feedback over je poetsbeurt en.

Pluspunten
 • Door de extra tandenborstel kun je samen plezierig je tanden poetsen

  .

  Met 5 poetsstanden kun je eenvoudig de poetsintensiteit aanpassen op je gebit en je tandvlees

  .

  Op de mondkaart in de applicatie kun je precies zien welke tanden je goed poetst of waar je nog beter je best op kunt doen.

Minpunten
 • De meegeleverde reisetui is geen oplader, dus je moet een los laadstation meenemen op vakantie. De tandenborstel heeft minder poetsstanden dan de Oral-B iO 9n en 8n.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80363995

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80363995 heeft Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Oral-B 80363995 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80363995 heeft een techniek.

De Oral-B 80363995 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B iO 5N Zwart en Wit duo pack.