1. elektrische tandeborstels
 2. Oral-B Genius X Zwart Duo Pack + CrossAction opzetborstels (8 stuks).

Oral-B Genius X Zwart Duo Pack + CrossAction opzetborstels (8 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80348682 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80348682 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80348682
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80348682
Poetstechniek tandenborstel Roterend 3D
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand, Tong poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80348682

Met het Oral-B Genius X Zwart Duo Pack + CrossAction opzetborstels (8 stuks) breng je twee tandenborstels en extra opzetborstels naar huis voor jou en je partner, huisgenoot of familielid. De 10 opzetborstels zijn voldoende voor een jaar lang poetsen, zodat je altijd bijhoudt wat je gebit nodig heeft. Bovendien biedt het apparaat 6 verschillende poetsstanden om de intensiteit precies aan te passen aan jouw wensen. Tijdens het poetsen begeleidt de tandenborstel je en laat je niet toe om te hard te poetsen of te lang op één plek te blijven. De poetsdruksensor geeft een waarschuwing als je te hard poetst. In de smartphone-app krijg je feedback over je poetsbeurt en tips om je poetsgedrag te verbeteren. Daarnaast heeft de accu een lange levensduur van ongeveer 12 dagen, zodat je altijd kunt genieten van een schone mond.

Pluspunten
 • Bij deze set krijg je 2 tandenborstels en meer dan genoeg opzetborstels om ruim één jaar te poetsen

  .

  Met 6 poetssnelheden, inclusief een speciale teugelpoetssnelheid, kun je de poetsintensiteit aanpassen aan je tanden en tandvlees

  .

  In de app kun je zien welke tanden jegoed poetst en welke tanden je beter kunt poetsen door middel van de mondkaart.

Minpunten
 • Je krijgt geen reistas waar je de tandenborstel in kunt doen voor een vakantie

  .

  De tandenborstels hebben geen interactief display waarmee je de accuduur of feedback op je poetsgedrag kunt lezen.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80348682

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80348682 heeft Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand, Tong poetsstand opties.

de Oral-B 80348682 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80348682 heeft een Roterend 3D techniek.

De Oral-B 80348682 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B Genius X Zwart Duo Pack + CrossAction opzetborstels (8 stuks).