1. elektrische tandeborstels
 2. Philips Sonicare for Kids Connected HX6352/42.

Philips Sonicare for Kids Connected HX6352/42.

5/5

Een uitgebreide review van de Philips HX6352/42 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Philips HX6352/42 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesPhilips HX6352/42
Merk Philips
Fabrikantcode HX6352/42
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor
Type poetsstanden Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Poetscoach voor kinderen

Omschrijving van de Philips HX6352/42

Met de Philips Sonicare for Kids Connected HX6352/42 kunnen kinderen in een speelse omgeving hun tanden poetsen. De elektrische tandenborstel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en maakt tandenpoetsen leuk. Met de bluetooth-verbinding wordt de tandenborstel gekoppeld aan een interactieve app, waarmee kinderen kunnen zien wat een goede poetsroutine is. De app laat verschillende poetstechnieken zien en beloont kinderen na goede prestaties. De elektrische tandenborstel is voorzien van een rubberen beschermlaag om jonge tanden te beschermen. Er zijn twee kindvriendelijke poetsstanden en verschillende opzetborstels, waardoor de tandenborstel geschikt is voor zowel jonge als oudere kinderen. Met een volledige lading heeft de tandenborstel genoeg energie voor twee weken poetsen. De meegeleverde opzetborstels zijn geschikt voor kinderen van 3-6 jaar. Met deze elektrische tandenborstel leren kinderen op een leuke manier hun tanden te poetsen.

Pluspunten
 • De app laat op een leuke manier zien hoe een goede poetsroutine eruit ziet en maakt het poetsen leuker

  .

  Deze elektrische tandenborstel heeft 2 kindvriendelijke standen: één voor jonge kinderen en één voor oudere kinderen

  .

  De borstelkop heeft dezelfde vorm als een handtandenborstel, waardoor kinderen gemakkelijk aan elektrisch poetsen kunnen wennen.

Minpunten
 • Deze elektrische tandenborstel heeft geen poetsdruksensor die u waarschuwt wanneer u te veel druk uitoefent op uw tandvlees.

Veelgestelde vragen over de Philips HX6352/42

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Philips HX6352/42 heeft Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Philips HX6352/42 heeft Poetscoach voor kinderen.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Philips HX6352/42 heeft een Sonisch techniek.

De Philips HX6352/42 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Philips Sonicare for Kids Connected HX6352/42.