1. elektrische tandeborstels
 2. Philips Sonicare for Kids Connected HX6322/04 Duo Pack.

Philips Sonicare for Kids Connected HX6322/04 Duo Pack.

5/5

Een uitgebreide review van de Philips HX6322/04 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Philips HX6322/04 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesPhilips HX6322/04
Merk Philips
Fabrikantcode HX6322/04
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor
Type poetsstanden Gevoelige poetsstand, Standaard poetsstand
Functies in app Poetscoach voor kinderen

Omschrijving van de Philips HX6322/04

Met het Philips Sonicare for Kids Connected HX6322/04 Duo Pack haal je twee kindertandenborstels in huis. Deze tandenborstels leren kinderen vanaf 6 jaar spelenderwijs een goede poetsroutine aan. De bluetooth verbinding maakt het mogelijk om de tandenborstel te koppelen aan de bijbehorende smartphone app, waarin jouw kind een beloning ontvangt na iedere succesvolle poetsbeurt. De tandenborstel heeft een gevoelige modus voor jongere kinderen en een standaard poetsstand voor oudere kinderen. De timer geeft aan wanneer je 2 minuten gepoetst hebt, zelfs als je de app niet gebruikt. De batterij gaat ongeveer 3 weken mee en je ontvangt per tandenborstel 2 opzetborstels. De opzetborstels hebben een langwerpige vorm, waardoor het poetsen net zo aanvoelt als met een traditionele tandenborstel. Met dit Duo Pack zorg je ervoor dat je kinderen goed gepoetst worden en dat ze beloond worden voor de tijd die ze aan hun tanden besteden.

Pluspunten
 • Je haalt 2 kindertandenborstels in huis voor kinderen vanaf 6 jaar

  .

  De bijbehorende app laat spelenderwijs zien wat een goede poetsroutine is en maakt het tandenpoetsen leuk

  .

  Met een volle accu heb je de kindertandenborstel wel 84 minuten gebruik, wat genoeg is voor ongeveer 3 weken poetsen.

Minpunten
 • Deze elektrische tandenborstel heeft geen druksensor die je waarschuwt wanneer je te veel druk uitoefent op je tandvlees.

Veelgestelde vragen over de Philips HX6322/04

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Philips HX6322/04 heeft Gevoelige poetsstand, Standaard poetsstand opties.

de Philips HX6322/04 heeft Poetscoach voor kinderen.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Philips HX6322/04 heeft een Sonisch techniek.

De Philips HX6322/04 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Philips Sonicare for Kids Connected HX6322/04 Duo Pack.