Over ons

Welkom! Dit is het team achter BeautySpecialistReview.nl. Wij zijn deze site gestart met het idee om mensen meer duidelijkheid en overzicht te geven over de beauty industrie.

Ons team bestaat uit verschillende professionals in de tak van webdesign, creative writing en onderzoek met allemaal uiteraard een echte passie voor beauty producten.

Missie & Visie

Ontdek meer over onze Missie & visie.

Wij hebben door de jaren heen tal van verschillende beauty producten getest als hobby in eerste instantie. We kwamen er toen achter dat er zoveel verschillende producten bestaan dat het onmogelijk is om ze allemaal uit te proberen. Daarnaast zien we dat er in deze massa productie ook heel veel prullaria verscholen zit en dit is iets wat wij niet konden accepteren. Toen zijn we op het idee gekomen om al onze tijd eraan te besteden om te onderzoeken wat nu de beste beautyproducten zijn in uiteenlopende rubrieken. We wilden iets met deze resultaten doen en hebben toen deze site opgezet om ze te showcasen. Onze missie hiermee is om mensen zoals wij een handig overzicht te voorzien van de beste beautyproducten zodat miskopen geëlemineerd worden en iedereen waar voor zijn of haar geld krijgt.