1. elektrische tandeborstels
  2. Oral-B iO 8n Zwart + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).

Oral-B iO 8n Zwart + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80335628 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80335628 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80335628
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80335628
Poetstechniek tandenborstel Roterend 3D
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80335628

Met de Oral-B iO 8n Zwart + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks) heb je direct voldoende opzetborstels voor het komende jaar. De elektrische tandenborstel is voorzien van de nieuwste iO technologie, waarmee je tanden schoner en witter worden. Om de juiste poetsstand te vinden heeft het toestel maar liefst 6 verschillende standen. Wil je net zo poetsen als een tandarts je aanraadt? Download dan de Oral-B App en verbind het toestel met bluetooth. Je krijgt dan advies voor een perfecte poetsbeurt. Daarnaast heeft de tandenborstel een timer en poetssensor. Zo poets je altijd lang genoeg, maar ook niet te hard. Met de accu poets je 14 dagen zonder dat je `m tussentijds oplaadt. Let op: de Oral-B iO tandenborstels werken alleen met de Oral-B iO opzetborstels. De mogelijke talen op het display zijn alleen Engels en Nederlands. Met de Oral-B iO 8n Zwart + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks) heb je een complete set in huis voor een schone mond. De innovatieve iO technologie maakt het mogelijk om schoner en witter te poetsen dan ooit tevoren. De 6 verschillende poetsstanden zorg.

Pluspunten
  • Bij deze set krijg je 4 extra opzetborstels, zodat je 1,5 jaar poetst

    .

    Op de mondkaart in de app kun je precies zien welke tanden je goed poetst of waar je beter op kunt letten bij het poetsen. Met 6 poetsstanden kun je gemakkelijk de poetsintensiteit aanpassen op je gebit en tandvlees.

Minpunten
  • De tandenborstel heeft minder poetsstanden dan de Oral-B iO 9n.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80335628

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80335628 heeft Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Oral-B 80335628 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80335628 heeft een Roterend 3D techniek.

De Oral-B 80335628 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B iO 8n Zwart + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).