1. elektrische tandeborstels
 2. Oral-B iO 9n Onyx Zwart + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).

Oral-B iO 9n Onyx Zwart + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80335628 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80335628 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80335628
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80335628
Poetstechniek tandenborstel Roterend 3D
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand, Tong poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80335628

De Oral-B iO 9n Onyx Zwart + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks) is een geweldige manier om je tanden schoon en wit te maken. De technologie van de tandenborstel en de opzetborstels werken samen om jouw mond schoon te maken. Met de 7 verschillende poetsstanden kun je kiezen welke bij jou past. De 3D tracking volgt hoe je je tanden poetst, zodat je feedback krijgt in de app op je smartphone. Daarnaast heeft de tandenborstel twee handige functies om je poetsgedrag te verbeteren: een timer en een poetsdruksensor. Met de accu kun je twee weken je tanden poetsen zonder op te laden. De vier opzetborstels die je bij de tandenborstel krijgt, zorgen voor een voorraad van ruim één jaar. Let op: de opzetborstels zijn alleen compatibel met de Oral-B iO tandenborstels. Op het display kun je alleen Engels en Nederlands lezen. Met de Oral-B iO 9n Onyx Zwart + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks) krijg je een complete set voor een optimale mondhygiëne.

Pluspunten
 • Bij deze set krijg je 4 extra opzetborstels, zodat je ruim een jaar poetst.Met deze set krijg je dus 4 extra opzetborstels, zodat je ruim een jaar kunt poetsen. Met 3D tracking met A.I

  .

  kun je precies zien hoe goed je de voor-, boven- en achterkant van je tanden poetst.Met de 3D-volgtechnologie en A.I

  .

  die is ingebouwd, kun je precies zien hoe goed je de voor-; boven- en achterkant van je tanden poetst. Met 7 poetsstanden inclusief tongpoetsstand pas je de poetsintensiteit aan op je gebit en tong.Er zijn 7 poetsstanden inclusief een aparte stand voor de tong, zodat je de poetsintensiteit kunt aanpassen aan je gebit en tong.

Minpunten
 • De 3D tracking werkt alleen als je je smartphone meeneemt naar de badkamer.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80335628

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80335628 heeft Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand, Tong poetsstand opties.

de Oral-B 80335628 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80335628 heeft een Roterend 3D techniek.

De Oral-B 80335628 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B iO 9n Onyx Zwart + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).