1. elektrische tandeborstels
  2. Oral-B iO 6n Grijs + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).

Oral-B iO 6n Grijs + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80335623 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80335623 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80335623
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80335623
Poetstechniek tandenborstel
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Via applicatie
Type poetsstanden Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80335623

Met de Oral-B iO Series 6n Grijs + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks) heb je genoeg voor ruim één jaar poetsen. De tandenborstel heeft 5 verschillende poetsstanden. Van de stand voor witte tanden tot de gevoelige stand voor ontstoken tandvlees. De poetsdruksensor geeft een waarschuwing wanneer je te hard duwt tijdens het poetsen. Hierbij komt de feedback via lichtsignalen, het interactieve display en de app. Zo weet je precies hoe je de poetsbeurt het best kunt personaliseren. Daarnaast wordt de tandenborstel geleverd met een handige reisetui. Hiermee neem je je poetsgerei gemakkelijk mee op reizen. Let er wel op dat de tandenborstel alleen werkt met Oral-B iO opzetborstels en dat er alleen Engels en Nederlands beschikbaar is op het display.

Pluspunten
  • Met deze set krijg je 4 extra opzetborstels, zodat je 1,5 jaar kunt poetsen. Op de mondkaart in de app zie je precies welke tanden je goed poets of juist beter moet poetsen. Op het interactieve display zie je in één oogopslag je geselecteerde poetsstand, oplaadduur en de feedback over je poetsgedrag.

Minpunten
  • De tandenborstel heeft minder poetsstanden dan de Oral-B iO 9n en 8n.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80335623

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80335623 heeft Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Oral-B 80335623 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80335623 heeft een techniek.

De Oral-B 80335623 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B iO 6n Grijs + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).