1. elektrische tandeborstels
 2. Oral-B iO 9n Marineblauw + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).

Oral-B iO 9n Marineblauw + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80335623 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80335623 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80335623
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80335623
Poetstechniek tandenborstel Roterend 3D
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand, Tong poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80335623

Met de Oral-B iO 9n Marineblauw + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks) breng je je mondverzorging naar een hoger niveau. Deze set bevat de elektrische tandenborstel en voorraad opzetborstels die je ruim één jaar mee vooruit kunt. De tandenborstel is uitgerust met de meest innovatieve technologieën waardoor je tanden schoner en witter worden. Met 7 verschillende poetsstanden vind je altijd wel één die bij jou past. De 3D tracking-technologie volgt je poetsgedrag waarna je feedback krijgt in de app op je smartphone. Zo kun je jouw poetsgedrag verbeteren. De timer en poetsdruksensor helpen je om lang genoeg en niet te hard te poetsen. De accu gaat maar liefst 2 weken mee. Let op: deze tandenborstel werkt alleen met Oral-B iO opzetborstels en op het display staan alleen Engels en Nederlands. Met deze set heb jij alles wat je nodig hebt voor een perfecte mondverzorging.

Pluspunten
 • Bij deze set krijg je 4 extra opzetborstels, zodat je ruim een jaar poetsen kan

  .

  Door 3D tracking met A.I

  .

  kun je precies zien hoe goed je de voor-, boven- en achterkant van je tanden poetst

  .

  Met 7 poetsstanden inclusief een tongpoetsstand is het gemakkelijk om de poetsintensiteit aan te passen aan je gebit en tandvlees.

Minpunten
 • De 3D tracking werkt alleen als je je smartphone meeneemt naar de badkamer.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80335623

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80335623 heeft Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand, Tong poetsstand opties.

de Oral-B 80335623 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80335623 heeft een Roterend 3D techniek.

De Oral-B 80335623 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B iO 9n Marineblauw + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).