1. elektrische tandeborstels
  2. Oral-B iO 8n Wit + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).

Oral-B iO 8n Wit + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80335623 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80335623 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80335623
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80335623
Poetstechniek tandenborstel Roterend 3D
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80335623

De Oral-B iO 8n Wit + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks) is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een compleet poetspakket. Met dit poetspakket krijg je een elektrische tandenborstel met 6 verschillende poetsstanden, een timer, een poetsdruksensor en een accu die 14 dagen meegaat. Bovendien kun je de Oral-B App downloaden om tijdens het poetsen advies te krijgen voor een perfecte poetsbeurt. Met de iO technologie worden je tanden schoner en witter. De opzetborstels hebben een unieke vorm en verspreiden de druk gelijkmatig over je gebit. Daarnaast zijn de opzetborstels gemaakt van zacht materiaal en zijn ze geschikt voor dagelijks gebruik. De vier opzetborstels die je bij deze set krijgt, zijn genoeg voor ruim één jaar. Let op: de Oral-B iO tandenborstels werken alleen met de Oral-B iO opzetborstels. De mogelijke talen op het display zijn alleen Engels en Nederlands.

Pluspunten
  • Bij deze set krijg je 4 extra opzetborstels, zodat je ruim een jaar kunt poetsen. Op de mondkaart in de app zie je precies welke tanden je goed moet poetsen of juist beter kunt poetsen. Met 6 poetsstanden pas je gemakkelijk de poetsintensiteit aan je gebit en tandvlees aan.

Minpunten
  • De tandenborstel heeft minder poetsstanden dan de Oral-B iO 9n.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80335623

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80335623 heeft Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Oral-B 80335623 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80335623 heeft een Roterend 3D techniek.

De Oral-B 80335623 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B iO 8n Wit + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).