1. elektrische tandeborstels
 2. Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6800/35 + Intercare opzetborstels (8 stuks).

Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6800/35 + Intercare opzetborstels (8 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Philips HX9004/10 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Philips HX9004/10 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesPhilips HX9004/10
Merk Philips
Fabrikantcode HX9004/10
Poetstechniek tandenborstel Sonisch
Methode poetsdruksensor Vertraging pulsatie/rotatie
Type poetsstanden Standaard poetsstand
Functies in app

Omschrijving van de Philips HX9004/10

De Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6800/35 + Intercare opzetborstels (8 stuks) is een onmisbare aanvulling voor jouw dagelijkse mondverzorging. Met deze complete set krijg je twee Philips Sonicare elektrische tandenborstels en acht Intercare opzetborstels. Samen met de verschillende poetsprogramma's garandeert het jou een grondige reiniging. De Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6800/35 biedt meerdere poetsprogramma's, waaronder het EasyStart programma. Dit is ideaal als je voor het eerst overstapt naar een elektrische tandenborstel. Ook helpt deze tandenborstel je om je aan de aanbevolen poetstijd te houden. Dankzij de interval timer krijg je op het juiste moment een signaal als je van zone moet wisselen. Daarnaast geeft de tandenborstel met een lampje aan wanneer het tijd is om de opzetborstel te vervangen. Zo weet je zeker dat je met verschoon poetsmateriaal poets.

Pluspunten
 • Bij deze set krijg je 2 tandenborstels en voldoende opzetborstels voor beide ruim één jaar tandenpoetsen

  .

  Met de BrushSync krijg je een signaal wanneer je de opzetborstel moet vervangen

  .

  Je neemt je tandenborstel gemakkelijk mee in het reisetui.

Minpunten
 • Je krijgt slechts één lader, dus je moet om de beurt de tandenborstels opladen.

Veelgestelde vragen over de Philips HX9004/10

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Philips HX9004/10 heeft Standaard poetsstand opties.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Philips HX9004/10 heeft een Sonisch techniek.

De Philips HX9004/10 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6800/35 + Intercare opzetborstels (8 stuks).