1. elektrische tandeborstels
 2. Oral-B Genius X Roségoud + CrossAction opzetborstels (4 stuks).

Oral-B Genius X Roségoud + CrossAction opzetborstels (4 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80338435 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80338435 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80338435
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80338435
Poetstechniek tandenborstel Roterend 3D
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand, Tong poetsstand
Functies in app Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80338435

Met de Oral-B Genius X Roségoud + CrossAction opzetborstels (4 stuks) maak je jouw dagelijkse poetsbeurt persoonlijk. Naast de 4 opzetborstels die je in de verpakking krijgt, krijg je nog een extra borstel. In totaal heb je 5 opzetborstels, genoeg voor ruim één jaar poetsen. Met de 6 verschillende poetsstanden, waaronder een speciaal programma voor gevoelig tandvlees en tong, kies je de poetservaring die bij jou past. Als je te hard poetst, laat de tandenborstel een lichtsignaal zien en vertraagt het de poetsbeweging. Je poetstechniek verfijnen doe je met de Oral-B smartphone-app. In deze app krijg je feedback over jouw poetsgedrag en kun je direct zien welke tanden meer aandacht nodig hebben. Met het reisetui neem je de tandenborstel gemakkelijk mee op vakantie. Je bent er dan zeker van dat je mond gezond blijft en je tanden extra glanzen.

Pluspunten
 • Bij deze set krijg je 4 extra opzetborstels, zodat je ruim een jaar poetst

  .

  Met deze set krijg je 4 extra opzetborstels, zodat je ruim een jaar kunt poetsen. Op de mondkaart in de app zie je precies welke tanden je goed poetst of juist beter kan poetsen

  .

  Op de mondkaart in de app zie je precies welke tanden je goed poetst of juist beter moet poetsen. Met 6 poetsstanden (inclusief tongpoetsstand) pas je gemakkelijk de poetsintensiteit aan op je gebit en tandvlees

  .

  Met 6 poetsstanden (inclusief tongpoetsstand) pas je gemakkelijk de poetsintensiteit aan op je gebit en je tandvlees.

Minpunten
 • Het meegeleverde reisetui is geen oplader, dus je moet een los laadstation meenemen op vakantie

  .

  De tandenborstel heeft geen interactief display, dus je kunt de accuduur of feedback op je poetsgedrag niet aflezen.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80338435

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80338435 heeft Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand, Tong poetsstand opties.

de Oral-B 80338435 heeft Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80338435 heeft een Roterend 3D techniek.

De Oral-B 80338435 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B Genius X Roségoud + CrossAction opzetborstels (4 stuks).