1. elektrische tandeborstels
 2. Oral-B iO 9N Zwart met extra opzetborstel.

Oral-B iO 9N Zwart met extra opzetborstel.

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80362215 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80362215 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80362215
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80362215
Poetstechniek tandenborstel
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand, Tong poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetscoach voor kinderen, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80362215

Met de Oral-B iO 9N Zwart met extra opzetborstel reinig jij je tanden grondig gedurende een half jaar. Met deze elektrische tandenborstel en de daarbij behorende technologie maak je jouw tanden nog schoner en witter. De tandenborstel heeft 7 verschillende poetsstanden, waaronder 1 voor tongreiniging en 1 voor tandvleesonderhoud. Ook krijg je feedback in de app op je smartphone, zodat jij jouw poetsgedrag kunt verbeteren. Daarnaast heeft het toestel een timer en een poetsdruksensor. De accu houd het zeker 2 weken uit, zonder dat je hem op hoeft te laden. Vergeet niet: de Oral-B iO tandenborstels werken alleen met de speciale Oral-B iO opzetborstels en het display geeft alleen feedback in het Engels en Nederlands.

Pluspunten
 • Het bevat 3D tracking met A.I

  .

  die de manier waarop je de voor-, boven- en achterkant van je tanden poetst controleert en je helpt het zo grondig mogelijk te poetsen

  .

  Met 7 poetsstanden, waaronder een tongpoetsstand, pas je gemakkelijk de poetsintensiteit aan en reinig je jouw mond grondig

  .

  Met maar liefst 17.400 rotaties per minuut reinigt deze tandenborstel veel grondiger dan reguliere elektrische tandenborstels.

Minpunten
 • Om gebruik te maken van de tracking moet je je smartphone meenemen naar de badkamer.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80362215

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80362215 heeft Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand, Tong poetsstand opties.

de Oral-B 80362215 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetscoach voor kinderen, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80362215 heeft een techniek.

De Oral-B 80362215 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B iO 9N Zwart met extra opzetborstel.