1. elektrische tandeborstels
 2. Oral-B iO Series 8 Zwart en Wit Duo Pack met extra opzetborstel.

Oral-B iO Series 8 Zwart en Wit Duo Pack met extra opzetborstel.

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80375679 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80375679 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80375679
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80375679
Poetstechniek tandenborstel Roterend 3D
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Vertraging pulsatie/rotatie, Via applicatie
Type poetsstanden Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80375679

Met de Oral-B iO Series 8 Zwart en Wit Duo Pack is het gemakkelijk om het tandenpoetsen van jou en je partner onder controle te houden. De elektrische tandenborstels hebben een unieke technologie met zes verschillende poetsstanden, waarmee je van dagelijkse reiniging naar intense reiniging kunt schakelen. Door het gebruik van de tandenborstel en het downloaden van de Oral-B app wordt je poetstechniek verfijnd en krijg je na elke poetsbeurt feedback en tips om nog beter te poetsen. Daarnaast hebben de tandenborstels een timer en poetsdruksensor, zodat je altijd goed poets. De accu gaat maar liefst 14 dagen mee, dus je hebt genoeg poetsbeurten gegarandeerd. In deze set zit ook een extra opzetborstel, zodat je meteen kunt beginnen met poetsen. Let op: de Oral-B iO tandenborstels werken alleen met de Oral-B iO opzetborstels en het display kan alleen in het Engels of Nederlands worden ingesteld. Met de Oral-B iO Series 8 Zwart en Wit Duo Pack wordt je tandenverzorging perfect en krijg je optimale feedback om je poetstechniek te verbeteren.

Pluspunten
 • Op de mondkaart in de app zie je precies welke tanden je goed moet poetsen of juist beter moet poetsen

  .

  Met 6 poetsstanden kun je gemakkelijk de poetsintensiteit aanpassen, zodat je jouw mond grondig kunt reinigen

  .

  Met maar liefst 17.400 rotaties per minuut reinigt deze tandenborstel veel beter dan reguliere elektrische tandenborstels.

Minpunten
 • Om gebruik te maken van de trackingdienst moet je je smartphone meenemen naar de badkamer. De tandenborstel heeft minder poetsstanden dan de Oral-B iO 9n.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80375679

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80375679 heeft Extra gevoelige poetsstand, Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Oral-B 80375679 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80375679 heeft een Roterend 3D techniek.

De Oral-B 80375679 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B iO Series 8 Zwart en Wit Duo Pack met extra opzetborstel.