1. elektrische tandeborstels
 2. Oral-B iO 7w Wit + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).

Oral-B iO 7w Wit + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80335623 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80335623 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80335623
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80335623
Poetstechniek tandenborstel Roterend 3D
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Via applicatie
Type poetsstanden Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80335623

De Oral-B iO 7w Wit + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks) maken het poetsen van je tanden een stuk gemakkelijker. De elektrische tandenborstel heeft 5 verschillende poetsstanden waarmee je de intensiteit van je poetsbeurt aanpast. Of je nu gevoelige tanden hebt of je gebit extra wit wilt hebben. Met de Bluetooth-functie verbind je de borstel met je smartphone en maak je gebruik van poetsadviezen uit de Oral-B-app. Daarnaast heeft de tandenborstel een timer en poetsdruksensor, zodat je weet dat je lang genoeg en niet te hard poetst. De accu gaat maar liefst 14 dagen mee, dus hoef je niet vaak op te laden. De Oral-B iO 7w Wit + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks) zorgen ervoor dat je ruim één jaar poetsen kunt doen met dezelfde set. Het display kan in het Engels en Nederlands worden ingesteld. Let op: de Oral-B iO tandenborstels werken alleen met de Oral-B iO opzetborstels. Geniet dus van een gezond en goed verzorgd gebit met deze elektrische tandenborstel.

Pluspunten
 • Bij deze set krijg je 4 extra opzetborstels, zodat je 1,5 jaar poetst

  .

  Op de mondkaart in de app zie je precies welke tanden je goed poetst of juist beter kunt poetsen

  .

  Met 5 poetsstanden pas je gemakkelijk de poetsintensiteit aan op je gebit en tandvlees.

Minpunten
 • De tandenborstel heeft minder poetsstanden dan de Oral-B iO 9n en 8n.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80335623

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80335623 heeft Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Oral-B 80335623 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80335623 heeft een Roterend 3D techniek.

De Oral-B 80335623 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B iO 7w Wit + iO Ultimate Clean opzetborstels (4 stuks).