1. elektrische tandeborstels
 2. Oral-B iO Series 6N Wit + extra iO Gentle Care opzetborstel.

Oral-B iO Series 6N Wit + extra iO Gentle Care opzetborstel.

5/5

Een uitgebreide review van de Oral-B 80367729 elektrische tandenborstel en vind direct de belangrijkste specificaties. Na het lezen van deze review van de Oral-B 80367729 elektrische tandenborstel en het vergelijken met onze elektrische tandenborstels heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keus te maken.

Of je nu op zoek bent naar geavanceerde functies, gebruiksgemak of budgetvriendelijke opties, we hebben de informatie die je nodig hebt, om een goede keus te maken. Vergelijk de verschillende elektrische tandenborstels op onze site, en kies de voor jouw beste elektrische tandenborstel.

SpecificatiesOral-B 80367729
Merk Oral-B
Fabrikantcode 80367729
Poetstechniek tandenborstel
Methode poetsdruksensor Lichtsignaal, Via applicatie
Type poetsstanden Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand
Functies in app Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer

Omschrijving van de Oral-B 80367729

Met de Oral-B iO Series 6N Wit + extra iO Gentle Care opzetborstel zorg je er de komende 6 maanden voor dat je tanden grondig worden gereinigd. Je hebt de beschikking over 5 poetsstanden waarmee je je poetsbeurt kunt personaliseren. Kies bijvoorbeeld de poetsstand voor witte tanden als je je tanden graag laat stralen. Heb je last van ontstoken tandvlees dan kun je de gevoelige stand gebruiken om je tandvlees te sparen. De poetsdruksensor geeft aan of je te hard duwt tijdens het poetsen. Hierbij krijg je feedback via lichtsignalen, een interactief display en de bijbehorende applicatie. De handige reisetui maakt het gemakkelijk om de tandenborstel overal mee naar toe te nemen, zodat je je tanden en tandvlees altijd gezond blijft. Let op: de Oral-B iO tandenborstels werken alleen met de bijbehorende Oral-B iO opzetborstels. Met de Oral-B iO Series 6N Wit + extra iO Gentle Care opzetborstel poets je je tanden grondig en zorg je ervoor dat je tanden en tandvlees gezond blijven. De poetsstanden zorgen voor een persoonlijke poetsbeurt. Kies bijvoorbeeld de poetsstand voor w.

Pluspunten
 • Op de mondkaart in de app kun je zien welke tanden je goed poetst of beter kunt poetsen. Met 5 poetsstanden kun je de poetsintensiteit gemakkelijk aanpassen aan je gebit en tandvlees. Op het interactieve display wordt in één oogopslag je gekozen poetsstand, de oplaadduur en de feedback op je poetsgedrag getoond.

Minpunten
 • De tandenborstel heeft minder poetsstanden dan de Oral-B iO 9n en 8n

  .

  Het display toont alles in zwart wit, niet in kleuren zoals de Oral-B iO 9n en 8n

  .

  De tandenborstel heeft minder poetsstanden dan de Oral-B iO 9n en 8n

  .

  Het display toont alles in zwart-wit, niet in kleuren zoals de Oral-B iO 9n en 8n.

Veelgestelde vragen over de Oral-B 80367729

Ja, veel elektrische tandenborstels bieden instelbare poetsstanden, waaronder een speciale modus voor gevoelige tanden. De Oral-B 80367729 heeft Gevoelige poetsstand, Intense poetsstand, Massage poetsstand, Poetsstand voor wittere tanden, Standaard poetsstand opties.

de Oral-B 80367729 heeft Indicatie voor vervangen opzetborstel, Mondkaart, Poetsdruksensor, Poetsfrequentie, Timer.

De aanbevolen poetstijd is 2 minuten. Op de timer kun je bij houden hoe lang je aan het poetsen bent.

De Oral-B 80367729 heeft een techniek.

De Oral-B 80367729 tandenborstel is niet via ons te koop, maar je kunt via de groene knop een webwinkel bezoeken waar je deze direct tegen de beste prijs kunt kopen.

Alternatieve voor Oral-B iO Series 6N Wit + extra iO Gentle Care opzetborstel.